Josine Lixon-Verbeek

Josine Lixon-Verbeek
Operationeel Directeur
Al 15 jaar D&B'er
160 woorden per minuut
"Do the things you think you can't do"

Als Operationeel Directeur stuurt Josine het roze team van D&B’ers aan. Van strategie en creatie tot productie. Ze denkt graag in oplossingen en door haar jarenlange ervaring als Eventmanager weet ze alles over events. Zo praat ze gemakkelijk mee over techniek, regie, planningen en ook over de inhoudelijke vertaalslag.
 
Haar liefde voor events ontstond tijdens haar studententijd in Leiden. Het heeft dan ook niet lang geduurd voordat zij de wetenschappelijke wereld inruilde voor de evenementenbranche. De beste keuze ooit, want Josine gaat zelfs na 15 roze dienstjaren nog steeds met veel plezier naar ‘het werk’. Geen dag of project is hetzelfde en die dynamiek vindt Josine heerlijk. Toen Josine bij D&B kwam werken, bestond het team slechts uit acht man. Nu bestaat het team alweer uit meer dan 30 collega’s en is ze trots om met dit mooie en diverse team samen te werken.
 
Bij Josine is het glas altijd halfvol en probeert ze overal het positieve van in te zien. Ook brengt ze graag structuur aan, duikt ze zonder problemen in ingewikkelde vraagstukken en is zij altijd zeer betrokken bij haar collega’s. Verder is ze een fervent volleybalster, pastaliefhebber, leesfreak en een echt ochtendmens. Oh én een gezellige prater.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management