Bekijk whitepaper
Download
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Strategiesessie online

LIVE Online Events

Thuiswerken, digitaal overleggen, virtuele onboarding… We kunnen er niet omheen: COVID-19 verandert het werkleven voorgoed. Hoe ga je als management om met deze veranderingen? Welke koers ga je varen? Hoe houd je je medewerkers aan boord? Passen je kernwaarden nog wel bij je organisatie? De D&B Strategiesessie is een interactieve werksessie die antwoord geeft op dit soort vragen.

1 interactieve strategiesessie Pure co-creatie 1 stip op de horizon Out-of-the-box methodes
Stip op de horizon Tijdens een strategiesessie herijken we de kernwaarden van een organisatie en bepalen we met elkaar aan de hand van creatieve werkmethoden wat de kenmerkende drijfveren en overtuigingen zijn van jouw organisatie. De output van deze D&B Strategiesessie is een stip op de horizon. Naast nieuwe inzichten en doorgehakte knopen, creëert een energieke strategische sessie ook verbondenheid. Samen één!
Eén voor allen, allen voor één!
Out-of-the-box methodes Veel groen en blauw in jullie managementteam? Dan voegen wij wat rood en geel toe voor een energieke sessie en out-of-the-box inzichten! De handen gaan letterlijk uit de mouwen tijdens een van onze favoriete succesmethodes: de T-shirt tekening. Stel dat je met trots een T-shirt van jouw bedrijf zou dragen en iedereen kon het zien, wat zou er - naast het logo - nog meer op staan? De Ren Je Rot methode werkt altijd goed om deelnemers op scherp te zetten en in de keuzemodus te brengen, doordat zij op een speelse manier gedwongen worden te kiezen tussen twee uitersten. Afhankelijk van de doelstelling van de organisatie en het type deelnemers kiest D&B Eventmarketing passende methodes die voor resultaat zorgen.
Trots op je T-shirt en tientallen andere succesmethodes
Implementatie voor resultaat De stip op de horizon kan door ons doorvertaald worden naar een internal branding campagne of communicatieconcept, zodat de kernwaarden optimaal geïmplementeerd worden in de organisatie. Graag kijkt het expertteam van D&B Eventmarketing hoe we jullie strategische doelstellingen kunnen realiseren. Omdat strategische sessies van levensbelang zijn voor een organisatie, is het bijeenkomen hiervoor toegestaan binnen de anderhalve meter samenleving. Uiteraard zorgt D&B Eventmarketing ervoor dat de strategiesessie voldoet aan de RIVM richtlijnen. Lees meer over ons evenementenbureau of neem direct contact op.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management