Maaike Strijbos

Maaike Strijbos
Eventmanager
Dagelijks 10.000 stappen
Verliefd op Ibiza
"Change begins at the end of your comfort zone"

Maaike is gestructureerd, resultaatgericht en bovenal klantgedreven. Eigenschappen die goed passen bij haar rol als Eventmanager. Tijdens haar studie is Maaike in aanraking gekomen met het eventvak en sindsdien weet zij het zeker: zij heeft haar passie gevonden.

Na het afronden van de opleiding Hoger Hotelmanagement te Apeldoorn, heeft zij het vak vanuit diverse rollen mogen ervaren. Zo heeft zij evenementen binnen de internationale hotelbranche georganiseerd en is zij verantwoordelijk geweest voor het verzorgen van zakelijke events op de Zuidas. In een volgende stap wilde zij zichzelf én de klant nog meer uitdagen om nog meer impact te maken. Maaike is dan ook heel blij dat zij deze uitdaging op kan pakken bij D&B.

Als Eventmanager krijgt zij energie van het neerzetten van unieke evenementen met een goede inhoud. Dankzij haar nieuwsgierige, enthousiaste en directe benadering is zij in staat de klantbehoeften te achterhalen en wil zij niets liever dan het overtreffen van deze behoeften.
Persoonlijke aandacht en het kunnen ontzorgen van opdrachtgevers draagt voor haar bij aan het opbouwen van langdurige klantrelaties. 

Ook in haar vrije tijd komt de passie voor organiseren bij Maaike duidelijk naar voren. Want zij regelt altijd de dagjes en weekendjes weg in het binnen- en buitenland met haar hechte vriendinnengroep. Daarnaast geniet zij ervan af en toe de drukke hoofdstad te ontvluchten en een lange wandelingen te maken over het strand of in de bossen.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management