Niels Janssen

Niels Janssen
is een echte generalist
houdt van visualiseren met de nieuwste technieken
is energiek en optimistisch
"ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan"

Overal wat van vinden, dat is één van de kwaliteiten van Niels. Dat uit zich vaak in het succesvol doorvertalen van een klantprobleem naar een creatieve oplossing. Sinds 1 januari 2023 is Niels vanuit de DB-FX Groep partner bij D&B Eventmarketing. Door deze samenwerking worden de live en digitale beleving exponentieel versterkt.


Zijn passie voor de digitale wereld leidde Niels naar eindeloos veel mogelijkheden om mensen op alternatieve manieren met elkaar of met een merk te verbinden. AI, VR, XR, AR… het is maar een greep uit het aanbod dat er over een half jaar alweer heel anders uit kan zien. Die constante vernieuwing geeft hem energie. Ook de visualisatiemogelijkheden die nieuwe toepassingen hem bieden, zorgen ervoor dat hij op het puntje van zijn stoel zit. Met die tools de climax van een campagnematig verhaal tot leven laten komen en kippenvelmomenten creëren, is wat hem drijft. 


Als echte generalist kan Niels goed strategisch nadenken over een uitdaging van een klant. Zijn jarenlange ervaring met het werken voor grote bedrijven maakt het plaatje compleet. De uitvoer van zijn innovatieve plannen laat hij graag over aan de specialisten. 


Hard werken en plezier gaan goed samen in Niels’ dagelijkse routine. Hij is dan ook positief, energiek, optimistisch en denkt altijd in mogelijkheden. Je kunt hem dan ook prima wakker maken 's nachts. Voor een Formule 1 wedstrijd in het buitenland bijvoorbeeld, of een weekendje weg met vrienden. 


Dit avond- en nachtmens gaat graag met zijn vrouw en drie kids op pad en hij heeft een vrij grote actieve vriendenclub waarmij hij festivals en terrasjes aandoet. Als hij tenminste niet op zoek is naar nieuwe innovatieve technieken om de klanten twee stappen vóór te kunnen zijn. 


Zijn motto is ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ en dat laat hij vaak genoeg zien in zijn voorstellen! 

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management