Peter Zijlstra

Peter Zijlstra
oog voor de mens en lange termijn
altijd bereid om te leren
triatleet en coach
"Je kunt zoveel meer dan je denkt"

Echt contact maken, dat is wat Peter Zijlstra het belangrijkste vindt als het gaat om persoonlijke ontmoetingen. De intimiteit, beweging en energie die dat oplevert, drijft hem om evenementen te organiseren. Sinds 1 januari 2023 is Peter vanuit de D&B-FX Groep partner bij D&B Eventmarketing. Door de samenwerking met FX Agency versterken de live en digitale beleving elkaar in optima forma.

Doordat Peter goed kan luisteren, gedisciplineerd is en altijd oog heeft voor de mens en de lange termijn, weet hij als geen ander hoe je een gezonde organisatie moet bouwen. Vertrouwen, vrijheid, veiligheid én duurzaamheid vormen daarvoor de belangrijkste pijlers. En blijven lachen is een vereiste.
Peter is een ochtendmens en op zijn best als hij zijn week goed kan verdelen tussen zijn gezin, sport, vrienden, even niks doen én werk. Idealiter maak je hem ‘s nachts nergens voor wakker, dan is hij de volgende dag namelijk een stuk gezelliger. Vrije tijd vult hij graag met gamen, series kijken, zwemmen, fietsen en hardlopen. Zijn eerste Ironman is (in augustus ‘23) een feit!

De sport, maar ook zijn persoonlijke leven heeft Peter geleerd dat je zoveel meer kunt dan je denkt. En dat filosoof Søren Kierkegaard gelijk had toen hij zei dat het leven voorwaarts wordt geleefd, maar achterwaarts wordt begrepen. Die wijsheid past Peter dan ook graag toe als coach; altijd bereid om te leren.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management