Pierre van Veldhoven

Pierre van Veldhoven
"Can I play with U?"

Ontdekken, dingen anders zien, vastbijten en niet meer loslaten. Nee bestaat niet en alles kan. Associëren, combineren en creëren... Dat is waar Pierre met veel passie en energie dagelijks aan werkt. Mooie dingen maken die een onvergetelijke indruk achterlaten.
 
Zijn werk voelt als buitenspelen. Waar je vrijheid voelt, waar elke dag een frisse wind waait, waar je nieuwe vrienden maakt met wie je samen op avontuur gaat. Elke dag is anders en nieuwe kansen en ideeën liggen overal verscholen en op de loer. Heel bewust voelen dat je leeft: dit is nu en ik ga ervoor. Altijd op zoek naar dat unieke idee of die invalshoek waar je klanten mee kunt verrassen.
 
Pierre is Creatief Concept & Design bij D&B Eventmarketing en heeft al heel wat jaren 'buiten gespeeld'. Pierre is opgeleid aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Sinds 1998 werkte hij als Art Director bij (digitale) reclamebureaus zoals Tribal DDB, Media Republic en Grey en was hij verantwoordelijk voor concept en design van brand activation campagnes van uiteenlopende organisaties. Zijn werk is letterlijk bekroond: hij heeft onder andere twee Spin Awards en een Red Dot Design Award op zijn naam staan. Het echte evenementen vak ontdekte hij in 2016 bij Tribe Company, waar hij als Art Director mee heeft gewerkt aan events als De Vrienden van Amstel LIVE!, Holland Heineken House, ING BusinessBoost en Strandfestival Zand.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management