Pieter Bas Boertje

Pieter Bas Boertje
Heeft alle CD’s van Frank Sinatra
Wordt blij van de energie van ondernemers
Zijn wachtwoord is zijn ambitie
"De reis is mooier dan de bestemming!"

Voor zijn studie bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit besloot Pieter Bas op zestienjarige leeftijd al dat hij de rest van zijn leven niks anders wilde doen dan zich bezighouden met evenementen. En dat heeft hij waargemaakt.
 
Pieter Bas is de Boertje van Dechesne & Boertje. Hij noemt zichzelf 'specialist in eventmarketing', wat bescheiden de lading dekt van zijn vakkennis. Sinds 2019 is hij voorzitter van IDEA, de branchevereniging van toonaangevende livecommunicatie- en eventbureaus in Nederland. Daarnaast is hij lid van EventPlatform, het overkoepelende platform van brancheorganisaties in de evenementenbranche. Als echte ondernemer helpt hij graag andere ondernemers. Ook is hij een gevoelsmens, een optimist en een doorzetter: hij gaat door daar waar anderen stoppen.
 
In 2013 liet hij een langgekoesterde droom in vervulling gaan: hij liep in zijn eentje de Santiago de Compostella. Lange-afstand-wandelen is dan ook echt zijn passie. Naast muziek, koken, het maken van verre reizen en zijn familie. Pieter Bas is vader van Julia, Eva en Sam en gelukkig getrouwd met verpleegkundige Nancy.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management