Rosalie Bayer

Rosalie Bayer
Salsadanser
Dol op karaoke
Levensgenieter
"If you can dream it, you can do it"

De Utrechtse Rosalie is Creatief Strateeg bij D&B. Samen met haar creatieve collega’s creëert zij effectieve eventconcepten die bijdragen aan onze opdrachtgevers hun ambitie.

Ze is geen onbekende van D&B, want in 2013 heeft ze hier als stagiaire gewerkt. Bij ons is ze verliefd geworden op de evenementenbranche en is zij na haar studie aan de HKU gaan werken in deze branche. Zo heeft ze diverse functies op haar CV staan. Bij locaties, bij een cateraar en ook nog een PA-functie bij een communicatiebureau. Toch klopte het roze hart nog stilletjes van binnen en voelt ze zich weer thuis in het Eventhuis.

Als Creatief Strateeg kan ze niet wachten om op zoek te gaan naar de betekenis van events en om waarde toe te kunnen voegen. Het creëren van authentieke belevingsconcepten; de doelgroep meenemen in het verhaal en te prikkelen waardoor ze het nooit meer vergeten. Daar gaat ze voor!

Rosalie verrast niet alleen de opdrachtgevers, maar ook haar collega’s. Want iedere dag van de week eet zij een ander homemade ontbijtje. Ook loopt ze graag hard en doet ze aan marathons. Het liefst gecombineerd met een leuke (stads-)reis. Al hoopt ze ook de marathon in haar eigen ‘stadsie’ te lopen. En haar ultieme ontspanningsmomenten? Met haar dochter van de glijbaan gaan, nieuwe parels van restaurants ontdekken met haar vriend én (culturele) uitstapjes maken met vriendinnen en familie. 

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management