Bekijk whitepaper
Download
Eventcampagnes
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Saan

jubileumcampagne

Familiebedrijf Koninklijke Saan is een logistieke organisatie die al 125 jaar vakkundig kraanverhuur, industriële verhuizingen, bouwlogistiek en de logistiek voor internationale shows realiseert. Om dit jubileum te vieren organiseerde Saan afgelopen jaar in samenwerking met D&B Eventmarketing drie evenementen. De opening van het nieuwe pand, het Zomerfeest en Open Dag werden met elkaar verbonden door strategische communicatie. Met een zogeheten jubileumcampagne werd deze mijlpaal maximaal benut.

1 jubileumcampagne 3 evenementen 150 medewerkers 100% trots en verbinding
Een mijlpaal om groots te vieren Al ruim 25 jaar verzorgt D&B Eventmarketing alle persoonlijke én zakelijke events van Saan. Extra feestelijk was dit jubileumjaar, waarin maarliefst 3 evenementen op de planning stonden. In het voorjaar reden alle voertuigen van Saan in één grote verhuisparade naar de gloednieuwe locatie van het logistieke bedrijf in Diemen. Familie en medewerkers vierden kleinschalig de opening van het pand. Met een audio-opname, ingesproken door verschillende generaties van de familie werd teruggeblikt op 125 jaar Saan. Met de opening droeg Joop Saan, die in 1991 de leiding nam over het familiebedrijf, symbolisch het stokje over aan zijn kinderen; de vijfde generatie Saan.
Meerdere contactmomenten en events voor optimale betrokkenheid bij je bedrijf
Experts in beweging In de zomer vierden de loyale medewerkers van Saan het 125-jarig jubileum met elkaar tijdens een gezellig zomerfeest. Een heerlijke BBQ, leuke teambuildingactiviteiten en een optreden van Peter Beense brachten de ruim 150 medewerkers en hun partners in feeststemming bij Papa’s Beach House. Het thema ‘experts in beweging’ kreeg onder andere vorm in de workshops. Zo kon je een voetbalclinic volgen, gaan suppen, een vlot bouwen of een bierproeverij volgen. In het najaar was het tijd voor de Open Dag. Familie, vrienden, leveranciers, klanten en Diemenaren bezochten in drie timeslots de nieuwe Saan locatie. Om deze 1200 bezoekers veilig over het terrein en door de loodsen te leiden, waren duidelijke afspraken gemaakt over de routing.
Een personeelsfeest en open dag om de trots en verbinding te versterken
Trots en betrokkenheid Tijdens de open dag bleek hoe trots de Saan medewerkers zijn op hun bedrijf. Familie en vrienden werden uitgenodigd om de werkplek te laten zien. Een evenement als dit draagt bij aan de betrokkenheid, trots en verbinding van medewerkers en was daarom de perfecte afsluiter van het jubileumjaar. Wil jij ook een jubileumcampagne creëren voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan vooral contact met ons op! Ons creatieve én operationele team staan voor je klaar om samen met jou een doeltreffende campagne te realiseren. Bel +31 35 303 2000 of mail naar info@db-eventmarketing.nl.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management