Download
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Schneider Electric

Tweedaagse beurs - Innovation Summit

Zorgen dat kennis net zo stroomt als energie; dat was het doel van het Schneider Electric Innovation Summit 2022. Klanten en partners van Schneider Electric konden kennismaken met bestaande en nieuwe productinnovaties en technologieën, het merk leren kennen en met elkaar netwerken. De innovatieve digitale partner voor energiemanagement en industriële automatisering zette zichzelf met deze interactieve beurs zowel in Nederland als België op de kaart.

2 landen 3 talen 25 sessies per dag 3 thema’s
Tastbare trends Tijdens dit inspirerende evenement voor de klanten en partners van Schneider Electric stonden de thema’s digitalisering, elektrificering en duurzaamheid centraal. Door middel van een gevarieerd programma diepten experts uit diverse vakgebieden deze thema’s uit. Daarnaast konden bezoekers de nieuwste toepassingen van Schneider Electric in werking zien op de expovloer. Hier werd theorie werkelijkheid en konden de accountmanagers leads werven.
met inhoud, energie en interactie laten zien dat je dé innovatieve partner bent
Innovatie als leidraad Niet alleen de inhoud van het programma was gericht op innovatie, ook de uitstraling van het event werd langs deze meetlat gelegd. Sessiehouders werden uitgedaagd om hun verhaal op een innovatieve manier te delen met aanwezige klanten en partners. Zo wisselden TEDx presentaties af met creatieve brainstorms vanuit een ideeëntheater en waren er hippe domes met subsessies. Ideeën kon je pitchen in een volledig ingerichte pitchbox en in het Schneider lab ervoer je nieuwe producten door middel van koptelefoons. Tijdens de plenaire sessie werd het verhaal van Schneider Electric ondersteund door diverse inspirerende sprekers uit de branche en door een passende openingsact. Een op maat gemaakte dans, in combinatie van harp, tientallen LED-lampen en een technische track, zorgde ervoor dat de kennismaking van mens en technologie vorm kreeg.
echt even anders met een openingsdans op maat
Duurzaam groeien Zowel in Nederland als België waren er twee Innovation Summit dagen waarop klanten en partners de nieuwste trends konden komen ontdekken. Voldoende tijd en ruimte dus om op een duurzame manier met (nieuwe) klanten in gesprek te gaan. Ook de locaties - Inspyrium in Cuijk en Tour & Taxis in Brussel - voldeden elk op hun eigen manier aan de duurzaamheidsdoelstellingen die Schneider Electric hoog in het vaandel heeft staan. Wil jij ook een beurs organiseren voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan vooral contact met ons op! Ons creatieve én operationele team staan voor je klaar om samen met jou een doeltreffend event te realiseren. Bel +31 35 303 2000 of mail naar info@db-eventmarketing.nl.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management