Bekijk whitepaper
Download
Communities & Events
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Techleap.nl

Community event

Non-profitorganisatie Techleap.nl helpt bij het bouwen van een bloeiend startup-ecosysteem van techbedrijven in Nederland. BOLD is haar gloednieuwe community van top-founders en CxO's die elkaar helpen groeien. D&B Eventmarketing mocht het kick-off event van deze community verzorgen; van concept tot uitvoer en op het hoogste niveau.

450 topleiders in Tech 3-gangen sitdown diner 20+ rondetafelsessies en workshops 9 als rapportcijfer
Making BOLD Choices Startups, scale-ups en unicorns; alle leiders van Nederlandse techbedrijven met meer dan 3 miljoen omzet per jaar werden uitgenodigd voor dit waardevolle netwerkevenement in de Fokker Terminal in Den Haag. Het thema ‘Making BOLD Choices’ kwam terug in de presentaties van inspirerende sprekers, workshops, rondetafelsessies, awardshow en zelfs de catering. Steeds lag de nadruk op het maken van het verschil én de uitdagingen die al deze ondernemers gedurende hun reis tegenkomen.
blunders delen maakt je event waardevol
Waardevol netwerkevent Het belangrijkste doel van Techleap.nl is het helpen groeien van ondernemers. En wie kunnen dat nu beter dan ondernemers die net een stapje verder zijn? Alle activiteiten waren dan ook gericht op netwerken en verbinden. Zo leverde een scan van je badge direct een connectie op LinkedIn op, kon je in een oogopslag zien wie in hetzelfde schuitje zat tijdens een sessie ‘over de streep’ en je vragen stellen tijdens diverse rondetafelsessies.
grote namen op het toneel intrinsiek gemotiveerd om het ecosysteem te versterken
Grote namen, grote lessen Grote namen als Jitse Groen (Founder & CEO van Takeaway.com), Andrey Khusid (Co-founder & CEO van Miro) en de oprichter, voormalig én huidige CEO van Booking.com deelden hun learnings in keynotes en workshops. Ook Prins Constantijn, ambassadeur van Techleap.nl bevond zich tussen de gasten. Allen waren zij intrinsiek gemotiveerd om het ecosysteem te versterken en naar een hoger plan te tillen. Om te benadrukken hoe belangrijk het is om iets terug te doen voor de maatschappij werd voor het eerst de Giving Back Award uitgereikt. Christina Caljé, CEO & Co-founder van Autheos - een tech platform die video-ervaring van gebruikers optimaliseert, bedankte per videoverbinding de stemmers voor deze blijk van waardering. Het event werd door de bezoekers beloond met een 9 en een NPS-score van +75. Dat legt de lat hoog voor de volgende editie, maar die uitdaging gaat D&B Eventmarketing graag aan! Wil jij ook weten hoe je jouw community kunt verstevigen door middel van een evenement? Lees onze Pink Paper over communities en events of neem contact met ons op via +31 35 303 2000 of info@db-eventmarketing.nl.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management